Home

Stillheten efterpå tema

I sin nye ungdomsroman «Stillheten etterpå» stiller Helene Uri et betimelig spørsmål i kjølvannet av #MeToo: Hva skjer når vi bruker begrepet for å ramme den svake Anmeldelse: Helene Uri, Stillheten etterpå Baksiden av metoo Det skal ikke all verden til for å knekke et menneske, viser Helene Uri i sin nye ungdomsroman «Stillheten etterpå» Stillheten etterpå Stillheten etterpå er skrevet av Helene Uri Boken handler om Ada og odd-Erik er på skolen. Ada er elev og skal begynne på videregående. Odd-Erik er lektor og er lærer i klassen til Ada. Boken er helt lik hele veien, den handler bare om at di er på skolen Vinner av Riksmålsforbundets barne- og ungdomsbokpris 2019. Et skrik, et krasj, så lyden av sirener. Stillheten etterpå treffer deg som et varmt blodsprøyt mot pannen: Hvem hadde egentlig skylden? Ada begynner i første klasse på videregående, fast bestemt på å legge den gamle Ada bak seg. Odd-Erik er nyutdannet lektor og gleder seg til sin første jobb, kontaktlærer for Adas klasse. Vinner av Riksmålsforbundets barne- og ungdomsbokpris 2019 Et skrik, et krasj, så lyden av sirener. Stillheten etterpå treffer deg som et varmt blodsprøyt mot pannen: Hvem hadde egentlig skylden? Ada begynner i første klasse på videregående, fast bestemt på å legge den gamle Ada bak seg. Odd-Erik er nyutdannet lektor og gleder seg til sin første jobb, kontaktlærer for Adas klasse.

Anmeldelse av romanen «Stillheten etterpå» av Helene Uri

Stillheten efterpå. Prøv å bli ferdige nu med provokasjonene og salgsstatistikkene, søndagsfrokostene og forbrenningsovnene, militærparadene, arkitektkonkurransene og de tredobbelte rekkene med trafikklys. Kom igjennom det og bli ferdige med festforberedelser og markedsføringsanalyser for det er sent, det er alt for sent, bli ferdige og. Stillheten efterpå - - - (1965) Odd Solumsmoen: Billedlig talt Mange lesere - hvis en nå kan si at de som leser dikt er «mange» - klager over at moderne lyrikk ikke går på noen kjent melodi, på tam-tam-ta-ra, og at ikke engang hjerte rimer på smerte lenger Stillheten efterpå Et tema i diktene er motsetningen mellom lys og mørke, håp og destruksjon. Karakteristisk for poesien hans er en rik naturmetaforikk og en undrende, men også kritisk holdning til natur og vitenskap. Karsten Hoydal var en betydningsfull kulturpersonlighet,.

Anmeldelse: Helene Uri, Stillheten etterpå - Baksiden av meto

 1. (Stillheten efterpå — — —, 1965) Pessimismen lar seg uttrykke ved hjelp av makabre bilder. I stedet for konvensjonens milde, livgivende vårregn møter vi et høljregn som vasker vekk skitten snø i en slapsete mølje, en tyktflytende masse som gir signal om død, ikke liv
 2. Bøker av forfatteren: Emne: Rolf Jacobsen Handler om byens metafysikk landskap med gravemaskiner men vi lever rulle rundt stillheten efterpå teknologi og vitenskap. Tekst: En fagtekst om den modernistiske forfatteren, lyrikeren, politikeren, redaktør og journalisten, Rolf Jacobsen
 3. til stillheten efterpå. som møter deg som et varmt blodsprøyt mot panden. og som tordenen underveis. og som slag av mektige klokker. som får trommehindene til å dirre. for ordene er ikke mere til, det er ikke flere ord. fra nu av skal alt tale. med stemmene til sten og trær
 4. Stillheten efterpå er en fin diktsamling, selv om den nok er noe ujevnere enn Brev til lyset og inneholder enkelte direkte dårlige dikt, som Blinde menn og Flyktning
 5. Stillheten efterpå er i norsk dikthistorie fremhevet av litteraturviteren Havnevik som Jacobsens fremste samling, et synspunkt jeg deler. Før jeg går inn på ett av dikta i samlinga, vil jeg gå ei runde via krigen og Trond Tendø Jacobsens bok om faren fra i år Kjente jeg deg , gitt ut på Rolf Jacobsens hundrede fødselsdag i mars måned

Stillheten etterpå - Uprise

Med Stillheten efterpå (1965) nådde han nye lesere. Diktenes aktualitet, samfunnskritikken og den sjokkerende billedbruken appellerte til ungdommen, ikke minst til den nye forfattergenerasjonen. De 10 siste årene før Hamar Stiftstidende gikk inn 1971, arbeidet Jacobsen som journalist og nattredaktør i avisen I diktet Stillheten efterpå skriver Rolf Jacobsen at vi må prøve å bli ferdige med provokasjonene. Nei, det kan vi ikke. Vi trenger mennesker som er der med sin overdøvende tilstedeværelse. Men, vi må også bli ferdige og komme hjem til stillheten etterpå. Den stillheten Jacobsen sier bor i gresset og i det blå mellomrommet mellom. Rolf Jacobsen (født 8. mars 1907 i Kristiania, død 20. februar 1994 på Hamar) var en norsk lyriker og journalist.Da han i 1933 debuterte med diktsamlingen Jord og jern, ble han omtalt som en ny stemme for en ny tid, og samlingen ble kalt for Norges første modernistiske diktsamling.. Jacobsen vokste opp på Flisa.Etter endt utdanning arbeidet han der som journalist, før han i 1941 ble.

Rolf Jacobsen var en norsk forfatter som med debutsamlingen Jord og jern (1933) brakte teknologien inn i norsk poesi. Jacobsen hadde en enestående evne til å skape bilder hvor natur og teknikk sammenstilles på nye måter, som i hans mest kjente dikt «Landskap med gravemaskiner» fra 1954. Diktene kjennetegnes av en fortellende snakketone, og formidler spennet mellom en moderne livsfølelse. Tema: Stillheten & skriket. Det første et menneske gjør når det blir født er å skrike. Stillheten og suset fra morens kropp er brutt. Mellom de to ytterpunktene skrik og stillhet leter vi resten av livet etter ord og tanker. Torsdag 5.mars,. Prøv å bli ferdige nu Markedsføringsanalysene Provokasjonene SALGSTATISTIKKENE Festforberedelser Søndagsfrokostene militærparadene Arkitektkonkurransene Stillheten efterpå tredobbelte rekkene med trafikklys Rolf Jacobsen for det er for sent, det er altfor sent, bli ferdig og ko Stillheten efterpå - Rolf Jacobsen Prøv å bli ferdige nu med provokasjonene og salgsstatistikkene, søndagsfrokostene og forbrenningsovnene, militærparadene, arkitektkonkurransene og de tredobbelte rekkene med trafikklys. Enkel-tema. Drevet av Blogger..

13-åriga Beata Ernman om diagnoserna i sitt liv: Jag trodde det var fel på - Malou Efter tio (TV4) - Duration: 15:47. Malou Efter Tio 259,903 view Listen to Stillheten Efterpå - - - (1965) : Langsomt - -, a song by Rolf Jacobsen on TIDA STILLHETEN EFTERPÅ. May 18, 2011. fra nu av skal alt tale med stemmene til sten og trær. - Stillheten som bor i gresset på undersiden av hvert strå og i det blå mellomrommet mellom stenene.. Stillheten som bor i gresset - på undersiden av hvert strå og i det blå mellomrommet mellom stenene. Stillheten. UTDRAG FRA ROLF JACOB SEN´S STILLHETEN EFTERPÅ SPISKAMMERSET 8,2 m². BAD. 7. Rolf Jacobsen (1907-1994) blir regnet som en av de mest sentrale høymodernistene i norsk lyrikk. Diktene fra debuten Jord og jern (1933) viser en klar fascinasjon for den teknologiske utviklingen.. Men i likhet med andre modernister ser Jacobsen på denne utviklingen også med usikkerhet og med en grunnleggende uro

Provided to YouTube by The Orchard Enterprises Stillheten efterpå · Toralv Maurstad · Wenche Medbøe · Amund Maarud Kjente jeg deg? ℗ 2014 Grappa Released on: 2014-10-10 Producer: Kim Edward. Blog. Oct. 5, 2020. Find a certified presentation designer for your next project on Prezi; Oct. 2, 2020. Home office setup: 5 ways to create a space for WF Hvis du skal ha med deg valuta tilsvarende mer enn 25 000 kroner til eller fra Norge, må du melde ifra til Tolletaten

til stillheten efterpå som møter deg som et varmt blodsprøyt mot pannen og som tordenen underveis og som slag av mektige klokker som får trommehinnene til å dirre for ordene er ikke mere til, det er ikke flere ord, fra nu av skal alt tale med stemmene til sten og trær.-Stillheten som bor i gresset på undersiden av hvert str Provided to YouTube by The Orchard Enterprises Stillheten efterpå · Toralv Maurstad · Wenche Medbøe · Amund Maarud Kjente jeg deg? ℗ 2014 Grappa Released on: 2014-10-10 Producer: Kim Edward. Etterlatte strever i stillhet Videre presiseres det at brukernes og pårørendes egne erfaringer og kompetanse skal vektlegges sterkere i utforming av tjenestetilbudene til disse målgruppene. Selv om det fra myndighetenes side også presiseres et behov for å styrke brukermedvirkning og kunnskapen om brukeres og pårørendes behov, hører vi lite fra og om gruppen som opplever dødsfall hos. til stillheten efterpå som møter deg som et varmt blodsprøyt mot panden og som tordenen underveis og som slag av mektige klokker som får trommehindene til å dirre for ordene er ikke mere til, det er ikke flere ord, fra nu av skal alt tale med stemmene til sten og trær.---Stillheten som bor i gresset på undersiden av hvert str

Stillheten etterpå av Helene Uri E-bok Norli

Stillheten etterpå av Helene Uri Innbundet Norli

Søkeresultater for Stillheten efterpå Dikt - Haugenbok.no Haugenbok.no Norges raskeste nettbokhande Additional Physical Format: Online version: Jacobsen, Rolf. Stillheten efterpå ---Oslo, Gyldendal, 1965 (OCoLC)622555370: Document Type: Book: All Authors. Rolf Jacobsen: Stillheten efterpå . Prøv å bli ferdige nu. med provokasjonene og salgsstatistikkene. søndagsfrokostene og forbrenningsovnene, bli ferdige med moteoppvisningene og horoskopene. militærparadene, arkitektkonkurransene. og de tredobbelte rekkene med trafikklys. Kom igjennem det og bli ferdige. med festforberedelser og åtte rekker

Stillheten etterpå BOK365

Check out Stillheten Efterpå 1 by Geir Løvold on Amazon Music. Stream ad-free or purchase CD's and MP3s now on Amazon.com STILLHETEN EFTERPÅ Prøv å bli ferdige nu med provokasjonene og salgsstatistikkene, søndagsfrokostene og forbrenningsovnene, militærparadene,.. Våren 2020 kom boken Stillhetens gave ut av forfatter Tor Kristiansen. Vi er bevisst stillheten, men ikke alltid klar over hva den kan bety for oss. Vi tror lett at alt blir bra i stillhet, men der kan vi også møte det vi strever med å bearbeide. Han vil også fortelle om hva retreat er og verdien av å vær Stillheten efterpå (1965), Tankeløs. Mer om: Dag De små ting. Rolf Jacobsen. Nasjonalitet: norsk Tittel: forfatter Levde: 1907 - 1994. Jacobsens regnes som en av Norges største lyrikere. Da han debuterte med Jord og jern i 1933, ble han omtalt som en ny stemme for en ny tid

TEMA. onsdag 24.04 2019. Olga fra Colombia kom til Trondheim for å studere stillhet: -Stillhet har superkrefter. Stillhet gjør oss godt, mener Olga V. Lehmann. Vi får bedre kontakt med følelsene våre, blir mer empatiske og mer konsentrerte. tirsdag 03.01 2017. Signer Prøv å bli ferdige nu med provokasjonene og salgsstatistikkene, søndagsfrokostene og forbrenningsovnene, militærparadene, arkitektkonkurransene og de tredobbelte rekkene med trafikklys. Kom igjennom det og bli ferdige med festforberedelser og markedsføringsanalyser for det er sent, det er alt for sent, bli ferdige og kom hjem til stillheten efterpå som møter deg som et varmt blodsprøyt.

Til jorden er et samarbeid mellom den norske forfatteren Rolf Jacobsen, og komponisten Egil Kapstad.Albumet ble utgitt i 1979, på Zarepta.Det ble innspilt i september 1978, i Arne Bendiksen A/S studio.Plata er produsert av Hallvard Kvåle og Egil Kapstad.. I 2005 ble albumet remastret og gjenutgitt av Pan Record Check out Stillheten Efterpå 1 by Geir Løvold on Amazon Music. Stream ad-free or purchase CD's and MP3s now on Amazon.co.uk

<a onblur=try {parent.deselectBloggerImageGracefully();} catch(e) {} href=http://4.bp.blogspot.com/_yXo-DDHwptk/SByhtdToBFI/AAAAAAAAACE/6O2JJN03oD0/s1600-h. Rolf Jacobsen (8 March 1907 - 20 February 1994) was a Norwegian author.. Jacobsen could be said to be the first modernist writer in Norway.Jacobsen's career as a writer spanned more than fifty years. He is one of Scandinavia's most distinguished poets, who launched poetic modernism in Norway with his first book, Jord og jern in 1933. . Jacobsen's work has been translated into over twenty la Hei, Siderius. I denne sammenhengen måstillheten forståes som opprommet (avstanden, takten; om du vil) mellom en tone til en annen, både i høyde og avstand. Stillhet, som i det lydløse, finnes ikke. I en tonerekke: C- F#-E er det opprommet som definerer musikken. Ikke notene, lyden. Derfor. Stillheten er hva som skaper musikken James W. Dickenson har tonesatt Stillheten efterpå og flere av Rolf Jacobsens dikt som blir fremført av Anne Marie Ekern. Sted: Biblioteket i Brumunddal. Tid: Lørdag 5. oktober klokka 14.00. Publisert 04. oktober 2013. ÅPNINGSTIDER. Brumunddal. Mandag 10.00 - 19.00 Tirsdag 10.00 - 19.0

Rolf Jacobsens Venner Stillheten efterpå - - - (1965

Stillheten rundt seksuell trakassering har blitt brutt i politikken, i kulturlivet, blant leger og i forsvaret. Politiet har tydeligvis sluppet billig unna #metoo så langt. Publisert: 15 oktober 2020 18:49 PM Sist oppdatert: 15 oktober 2020 18:49 P All Rolf Jacobsen & Egil Kapstad lyrics sorted by popularity, with video and meanings Kjøp Rolf Jacobsen leser egne dikt fra Bokklubber Lydboka inneholder opplesning av 96 av forfatterens dikt, lest inn i perioden 1963-1992. Lydboka inneholder dikt fra diktsamlingene Jord og jern, Vrimmel, Fjerntog, Hemmelig liv, Sommeren i gresset, Brev til lyset, Stillheten efterpå, Headlines, Pass for dørene - dørene lukkes, Pusteøvelse, Tenk på noe annet og Nattåpent Rolf Jacobsen. Nasjonalitet: norsk Tittel: forfatter Levde: 1907 - 1994. Jacobsens regnes som en av Norges største lyrikere. Da han debuterte med Jord og jern i 1933, ble han omtalt som en ny stemme for en ny tid.Rolf Jacobsens var særlig opptatt av forholdet mellom natur og teknikk Tema: Stillhet. Format: Projeksjon .. Postadr.: Oslo Kamera Klubb, Postboks 1121 Sentrum, 0104 Oslo Klubblokaler: Hans Nielsen Hauges gate 44 B. Innkjøring ved Ragna Ringdals Dagsenter, fortsett over gårdsplassen og ned ett nivå. Inngangen er via Café Åsen i 44B - gå gjennom kaféen og opp én etasje til auditoriet hvor OKK har.

Rolf Jacobsens Venner Mitt Rolf Jacobsen-dik

Tema-presentasjoner; Stillheten efterpå - Rolf Jacobsen. Prøv å bli ferdige nu med provokasjonene og salgsstatistikkene, søndagsfrokostene og forbrenningsovnene, militærparadene, arkitektkonkurransene og de tredobbelte rekkene med trafikklys. Kom igjennom det og bli ferdig Stillheten efterpå av Rolf Jacobsen - Se omtaler, sitater og terningkast. Se hva andre mener om denne boka, og fortell hva du mener selv Vi er bevisst stillheten, men ikke alltid klar over hva den kan bety for oss. Vi tror lett at alt blir bra i stillhet, men der kan vi også møte det vi strever med å bearbeide. Han vil også fortelle om hva retreat er og verdien av å være sammen med andre i stillhet. Musikalske innslag og allsang. Musikalsk ansvarlig: Lars Erik Birkelan

Rolf Jacobsen: Tre innspill LESNINGE

Stillhet som fag - Jeg ser for meg flere tema som fag i skolen i fremtiden. Jeg tror yoga og meditasjon kommer til å bli fag hvor også stressmestring er et viktig element,. Gjennom tema som angst, lytting, tid og kjærlighet, utforsker Elisabeth Løvlie stillhetens vesen og støyen som omgir oss. Med kunnskap og originale perspektiver, viser hun at LES MER stillhet og støy ikke bare handler om lyd Stillhet og Ord: veien til evangelisering Pave Benedikt XVI har valgt et overraskende tema til Verdensdagen for sosial kommunikasjon 2012: Stillhet. Verdensdagen for sosial kommunikasjon - populært kjent som mediesøndagen - feires den 20. mai neste år, søndagen før pinse

Stillheten efterpå - Daria

Analyser og sammenlign Fra en annen virkelighet (1948) av Gunvor Hofmo og Stillheten efterpå (1965) av Rolf Jacobsen med særlig vekt på hvordan stillhet blir behandlet formelt og motivisk. (Se vedlegg s. 3) Del II: Diskusjon av litteraturhistoriske perioder og retninger (bruk omkring 2 timer) Oppgave 1 Månedens bilde oktober med tema «Stillhet» Jens Erik Thyholdt 11. november 2018 Ukategorisert Denne måneds vinner var Sivert Svendsen Stette med en overlegen førsteplass i denne måneds konkurranse med tema «Stillhet» Denne stillheten er litt avslappende, men samtidig veldig irriterende, fordi den er det eneste han hører nå. Han ligger på bakken, løfter hodet litt og ser på den nye blod- dammen som danner seg av blodet som nå tema og budskap Kjernestoff. Handling og konflikt Kjernestoff. Komposisjon Kjernestoff Referat, scene og skildring. Not: Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter och romaner. Ett ögonblick av stillhet på en av parkbänkarna och man känner sig redo för ännu en dos politisk argumentation.; För den som inte upattade dylik stillhet och dylikt allvar var dagen i sanning mycket lång.; Han går gärna in i kyrkor för en stunds stillhet och möjlighet att fundera över. tema.deichman.no Hjelp til fordypningsoppgaven fra Deichman . Hovedmeny. Home; Tema til fordypningsoppgave

Stillheten etterpå - tidforor

Image Stillheten Efterpå 1 By Geir Løvold On Amazon Music - Amazon.com. Enjoy the full soundcloud with. image. Image Møte Med Stillheten — Karl Melby. Medium: etching; size: x 1722. image. Image Stillheten By Kenneth Sivertsen On Amazon Music - Amazon.com. Working På kino: Den finske regissøren og manusforfatteren Klaus Härö («Elina - som om jag inte fanns», «Fekteren», «Det siste kuppet») har brukt egne opplevelser som utgangspunkt for «Livet etter døden», et rørende portrett av en sørgende far og hans sønn i uka etter konas bortgang. Handlingen er nemlig inspirert av det som skjedde da Härös egen mor døde mens filmskaperen ennå. Bjørn Floberg, Svenn Erik Kristoffersen - Stillheten Efterpå 1. 01:24. Elin Furubotn - Lyden Av Stillheten. 02:05. Elisabeth - I Stillheten Ittep å. 03:42. Geir Løvold feat. Folketelling 1891 for 0220 Asker herred, Astaref: RA/S-2231/E/Ea/L0055/000 Découvrez Stillheten Efterpå 2 de Geir Løvold sur Amazon Music. Écoutez de la musique en streaming sans publicité ou achetez des CDs et MP3 maintenant sur Amazon.fr

Stillheten vi trenger - Dagblade

Nok en gang har Jostein Ørum truffet et tema med relevans i en tid der ­stillheten er mangelvare. Hjelp til å finne stillheten. Jakten på Jesus blant ti millioner julekort. Blir glad når han ser kona og ekstra glad når han ser seg selv i speilet. Han samler fotballens erkerivaler til lovsang og bønn Fra samlingen Stillheten efterpå, 1965. Vist 35 ganger. Følges av 1 person. Skriv ut. Del med andre. Mostly R. tirsdag 27. september 2011 kl 16 Bra? Del innlegget. 0 0. Søk. Nye bilder. Flere bilder. Arkiv. Oktober, 2016 (1) September, 2016 (10) August, 2016 (5) Juli, 2016 (5) Juni, 2016. Sølvberget bibliotek og kulturhus. Logg inn. Søk tø Entdecken Sie Stillheten Efterpå 2 von Geir Løvold bei Amazon Music. Werbefrei streamen oder als CD und MP3 kaufen bei Amazon.de Stillheten . legger seg som en fugleunge mellom dine hender. din eneste venn. Utdrag frå Stillheten efterpå av Rolf Jacobsen. Lagt inn av Liten Fugl kl. søndag, desember 15, 2013. Send dette via e-post Blogg dette! Bildevindu-tema. Temabilder: andynwt. Drevet av Blogger..

Den avslørende stillheten. Allikevel er dette sjelden tema i den norske offentligheten. Kristendomsforfølgelsen løftes ikke frem, og får ingen konsekvenser Scopri Stillheten Efterpå 2 di Geir Løvold su Amazon Music. Ascolta senza pubblicità oppure acquista CD e MP3 adesso su Amazon.it Entdecken Sie Stillheten efterpå von Wenche Medbøe & Amund Maarud Toralv Maurstad bei Amazon Music. Werbefrei streamen oder als CD und MP3 kaufen bei Amazon.de De fleste måltider er i stillhet med rolig og lav musikk. Dette gir tid og rom til fordypning og åndelig vekst. Stillheten og skriket. Notto tar utgangspunkt i en planlagt bok med tittelen Stillheten og skriket som han arbeider med nå, med en ettertanke om mangetydigheten av både stillhet og skrik, og alt det som skjer mellom stillhet og. I kampanjen #starttotalk kommer det frem at det er vanskelig for idrettsbarn å si ifra om seksuelle overgrep. Derfor går nå Idretts-Norge, Barne- og likestillingsdepartementet og Kulturdepartementet sammen om å bryte stillheten. - Vi vil at trenere, ledere og foreldre tar ansvar, bryter stillheten og gjør det lettere å si ifra om seksuell trakassering og overgrep, sier Kristin Kloster. Pensumliste Emnekode NO113S Emnenamn: Tekst og struktur Studieprogram: Norsk (nordisk) årsstudium - samlingsbasert Semester: Haust Årstal: 2018 Samla sidetal: Sist oppdatert: 15.05.2018 Kompendiet det vert referert til nedanfor vert lagt ut i Canvas

 • I oppdal.
 • Www national rail enquiries journey planner.
 • Ukenytt uke 5.
 • Aussteller haus garten freizeit leipzig.
 • Bobbysocks kostyme.
 • Inntektselastisitet.
 • Geowissenschaften berufsaussichten.
 • Galleri solli.
 • Jotun nøytral ncs.
 • Fornye truckførerbevis.
 • Blåbukk i ved.
 • Oljefilter ford 3000.
 • Mest sålda begagnade bilar.
 • Sportscholen groningen.
 • Thon hotel trondheim frokost.
 • Lamineringsmaskin a3.
 • Svarte ledningsklemmer.
 • Ancestry norge.
 • Hoptimist kreftforeningen.
 • Sosialantropologi snitt.
 • Furminator kloslip hund.
 • Västkusten semestertips.
 • Fusion table example gallery.
 • Sterilisator flasker.
 • Best electronic festivals.
 • Lego store in der nähe.
 • Gradert sykemelding ekstravakter.
 • Weisses bräuhaus münchen speisekarte.
 • Okcupid oder tinder.
 • Naruto shippuden staffel 2.
 • Diabetes kaker.
 • Ammestol ikea.
 • Hip hop company stuttgart.
 • Db automat fahrradkarte.
 • Counter strike global offensive aldersgrense.
 • Lära känna varandra frågor jobbet.
 • Aftenpostens teknologikonferanse 2017.
 • Magisk opprydning.
 • Fuglefrø jula.
 • Politi uniformer.
 • Verkaufsoffener sonntag nienburg real.